Honda satsar på racing i vått och torrt, Från racing på land är steget inte långt till racing på vatten. Honda gör som tidigare kommunicerat en satsning för att möta en ny målgrupp och då kopplat till segling serien M32 cup.

Nu i veckan avgörs den sista deltävlingen i M32 Cup Scandinavia i Stockholm. Det väntas bli fartfylld racing i dagarna fyra, närmare bestämt 10-13 september och WTCC teamet Honda Racing team Sweden finns på plats med Honda Village. 

Även Rickard Rydell, som kommer ratta Honda team Swedens satsning på WTCC 2015 är på plats i Honda Village under onsdagen för att träffa Hondas kunder, men också för att nyfiket följa de spännande racen. 
Wallén racing som Honda sponsrar leder inför tävlingarna i Stockholm, men det är långt ifrån avgjort. Poängsystemet gör att det är spännande in i det sista. Det största hotet mot en totalseger för Wallén racing kommer främst ifrån Lööf Racing, Fredrik Lööf- guldmedaljören från OS i London -12, men även Rahm Racing med OS och Americas Cup seglarna Mattias och Stefan Rahm.
Honda har ett brett produktsortiment som återfinns på land, i vattnet och i luften. Produkterna innefattar allt från bilar, båtmotorer, snöslungor till mindre jetplan. Vid säsongens alla M32 tävlingar tar Honda Sverige och WTCC teamet tillfället i akt att visa upp Honda Village med allt ifrån bilar till Marine- ,Trädgård- och Industriprodukter.
Alla som besöker Hondas monter kommer kunna tävla om fina priser, men även få en inblick i Honda Racing team Swedens satsning på WTCC nästa år

Share This