Honda gör i år en helt unik satsning på segling i M32 cup och teamet kring Hans Wallén, OS silvermedaljör i Atlanta -96 och med bland annat 8 VM-guld, 20 SM-guld i bagaget. 
Nu i helgen avgörs den tredje deltävlingen i M32 Cup Scandinavia i Malmö, Hondas hemma arena. Det väntas bli fartfylld racing i dagarna fyra, närmare bestämt 23-26 augusti. 

Under dessa dagar kommer även Honda teamet vara på plats och föraren Rickard Rydell kommer vara på plats under måndagen för att träffa Hondas kunder, men också för att nyfiket följa de spännande racen. 

“Intensiteten och snabbheten i M32 racen påminner mycket om de fighterna som vi har på land i WTCC” säger Rickard Rydell.
Honda har ett brett produktsortiment som återfinns på land, i vattnet och i luften. Produkterna innefattar allt från bilar, båtmotorer, snöslungor till mindre jetplan. Vid säsongens alla M32 tävlingar tar Honda Sverige tillfället i akt att visa upp sin Honda Village med allt ifrån bilar till Marine- och Trädgård och Industriprodukter.
Alla som besöker Hondas monter kommer kunna tävla om fina priser, men även få en inblick i Honda Racing team Swedens satsning för nästa år 2015 och 2016. 

Share This